Categorii
Fără categorie

Ce greseli sa nu faci cand folosesti saci de vidat

Sacii de vidat n-ar trebui sa lipseasca din nicio locuinta datorita numeroaselor avantaje pe care le pot obtine toate tesaturile din locuinta ta, de la materiale textile cu rol estetic si functional pentru casa ta, pana la haine si obiecte de igiena personala (de exemplu, perdele, prosoape, lenjerie etc.). Acestia sunt disponibili la scara larga pe piata si sunt de diferite tipuri si marimi. Astfel, si tu te poti bucura de saci de vidat clasici sau colorati, dar si de saci de vidat simpli sau parfumati. Pentru a te bucura pe termen lung de intregul lor potential pe care-l pot oferi este extrem de important sa cunosti o serie de factori ce contribuie la durabilitatea acestora. Asadar, iata cateva greseli pe care sa eviti sa le faci astfel incat sa te poti bucura o perioada mai indelungata de sacii tai preferati. Aplica-le si tu si vei economisi mai multi bani prin utilizarea acestora.

Ce greseli sa nu faci atunci cand folosesti saci de vidat tesaturi diverse

  • Nu adauga o cantitate mult prea mare de materiale

De foarte multe ori se intampla sa mai ramane doar cateva piese micute care nu par sa mai aiba loc, dar psihologic vorbind, parca nimic nu-I imposibil cu putin efort, nu-i asa?

Aceasta este una dintre cele mai frecvente greseli pe care oamenii le fac atunci cand folosesc sacii de vidat, ducand din pacate la ruperea sau fisurarea sacilor de vidat.

Poti preveni acest lucru evitand sa adaugi o greutate mult prea mare sau tesaturi mult prea voluminoase, care nu pot patrunde in sac cu usurinta. Iti recomandam ca pentru aceste lucruri sa apelezi la un sac dedicat lor sau la o alta forma de depozitare, pentru a evita sa-ti irosesti energiile in mod inutil.

  • Manevreaza-i usor

Din lipsa de timp sau din dorinta de a ne duce sarcina separarii unor tesaturi, se poate intampla sa manevrezi sacii mult prea brusc, sa-i tragi etc.

E de preferat totusi sa eviti miscarile bruste, sa tragi de saci sau chiar sa-I tarai atunci cand continutul e mult prea mare si prea greu pentru statura ta. Fara sa-ti dai seama, o mica actiune de acest gen poate duce la degradarea sacilor si la pierderea tuturor beneficiilor.

  • Nu scoate prea mult aer

Cu totii ne dorim sa economisim mai mult spatiu, cu precadere atunci cand amplasamentul este atat de mic. Insa, si sacii de vidat tesaturi au propriile lor limite. De aceea, ar trebui inclusiv sa eviti sa scoti o cantitate exagerata de aer atunci cand ii videzi cu ajutorul unei tevi de aspirator, pentru a favoriza compactarea marimii acestora.

Un vid mult prea “agresiv” poate duce la ruperea/spargerea sacilor de vidat, iar cu cat sacii sunt mai subtiri, cu atat sunt mai mari riscurile ca acestia sa devina de unica folosinta. Acelasi lucru se poate intampla si daca fortam procesul de vidare de multiple ori. Intr-un final, sacul va ceda, singura solutie fiind cea de a achizitiona noi saci de vidat pentru a-ti putea duce misiunea la bun sfarsit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *